• header

Onze diensten betonwerken in Friesland

Onze specialisatie: Gevlinderde betonvloeren (monolitisch)!

Gevlinderde (monolitische) betonvloeren zijn zeer populair en staan bekend als een vloer met een eigen uitstraling. Een gevlinderde (monolitische) betonvloer is eigenlijk een simpele betonvloer die is afgewerkt met een vlindermachine/trommelmachine. Dit geeft een mooi en natuurlijk effect.

Deze betonvloeren werden voorheen voornamelijk gebruikt voor fabrieksvloeren en parkeergarages, maar worden nu ook veel gebruikt voor woonhuizen en bedrijfspanden voor een industriële uitstraling. Omdat elke betonvloer handmatig en met zorg wordt aangebracht en afgewerkt, is elke vloer uniek.

Hoe wordt een betonvloer gevlinderd?

Het vlinderen van een betonvloer is nodig om het beton na het storten te verdichten. Een vlindermachine heeft verschillende bladen die met ronddraaiende bewegingen de vloer gladder en dichter van structuur kan maken. Dit zorgt ook voor een mooiere finish en de wolkachtige uitstraling van een gevlinderde betonvloer.

Met een gevlinderde betonvloer heb je de voordelen van een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en vlakke vloer.

Met JTV betonwerken werken wij met professionele vlindermachines zodat wij een betonvloer van topkwaliteit kunnen aanleggen!

Fundering herstellen?

Fundering is de basis van ieder project. Een goede fundering hangt af van de juiste berekeningen en betonsamenstelling. Het is belangrijk om dit door een expert te laten uitvoeren. Bij een verkeerde uitvoering of veroudering van fundering kunnen muren uiteindelijk gaan scheuren, ramen en deuren gaan klemmen, scheve vloeren ontstaan of verzakkingen ontstaan. Het is niet altijd noodzakelijk om een compleet nieuwe fundering te maken, in sommige gevallen kan de fundering ook hersteld worden.

Met het funderingsherstel van JVT Betonwerken zorgen wij voor verdere verzakkingen en schades en lossen wij deze problemen op.

Meer weten?   Neem hier vrijblijvend contact met

Betonnen kelder in huis?

Een betonnen kelder geniet meestal de voorkeur omdat deze simpelweg sneller waterdicht is dan een gemetselde kelder. Voordelen van beton is dat de kelder zeer sterk is en mooie gladde wanden heeft en weinig onderhoud vereist.

Offerte aanvragen voor een kelder? Klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Betonnen vijver

Een betonnen vijver is een echte blikvanger in de tuin. Het aanleggen van een betonnen vijver is niet eenvoudig en vereist vakwerk en professionaliteit. JTV Betonwerken kan helpen bij het ontwerp en aanleggen van een betonnen vijver van hoge kwaliteit. Het beton zorgt voor een sterke fundering en de vijver kan door het beton in elke gewenste vorm gemaakt worden. 

Meer weten?   Neem hier vrijblijvend contact met

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.